Meny

Fra mai til august 2019

    • Smørbrød

      Smørbrødene kan også serveres gluten- og laktosefrie

    • Rekeberget

      Rekeberget

      120
    • Karbonade med løk

      Karbonade med løk

      120

      Speilegg + 15,-

    • Smått og godt

      Hele dagen

    • Søtpoteter

      60
    • Vanlige pommes frites

      50
    • Toast

      60

      med ost, skinke og kryddersmør

    • Retter som metter

    • Fantastisk fiskesuppe

      170

      med laks, torsk, reker og grønnsaker.
      Serveres med brød og smør

      Allergener: Fisk | Laktose | Skalldyr | HveteGluten

    • Kremet blåskjell

      170

      Kokt med hvitvin, hvitløk og urter.

      Serveres med pommes frites, brød og smør

      Allergener:  Laktose | Hvetegluten | Skalldyr | Sulfitt

    • Vegetarpasta

      150

      Pasta med tomatiserte kikerter og linser.
      Serveres med brød og smør
      Kan også serveres med glutenfritt brød

      Allergener:  Laktose | Hvetegluten

    • Cæsarsalat

      170

      med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk, parmesan, krutonger og nydelig dressing

      Allergener:  Laktose | Hvete- og Ruggluten | Egg| Fisk | Sennep

    • Pingleburger (150 g)

      190

      Kyllingfilet med chorizo og mozzarella, salat, chipotlemajones,
      søtpotet-pommes frites eller vanlig pommes frites og brioche-brød

      Allergener:  Laktose | Hvetegluten | Egg 

    • Burgerbeist (200 g)

      Burgerbeist (200 g)

      190

      Storfeburger med cheddar, salat, chipotlemajones,
      søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites og brioche-brød

      Allergener:
      Laktose | Hvetegluten | Egg 

    • Baconbeist (200 g)

      210

      Storfeburger med bacon, cheddar, salat, chipotlemajones, søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites og brioche-brød

      llergener:  Laktose | Hvetegluten | Egg 

    • Hovedretter

    • Ishavsrøye

      Ishavsrøye

      295

      Serveres med krema skalldyrsaus,
      smørdampa nykål og potetpuré

      Allergener:
      Fisk | Laktose | Skalldyr | Sulfitt 

    • Andeconfit

      Andeconfit

      295

      Serveres med sukkererter, gulrot og spinat,
      sylta rødløk og potetpuré

      Allergener: Sulfitt

    • Entrecôte

      Entrecôte

      295

      servert med kryddersmør, bakte
      cherrytomater, asparges og stekte potetbåter.

      Allergener: Laktose | Sulfitt 

    • Desserter

    • Créme Brûlée

      105

      med bringebærsorbet

      Allergener: Laktose 

    • Bringebærmoussekake

      105

      på sjokoladebunn

      Allergener: Laktose

    • Rabarbrasuppe

      105

      med vaniljeis og brent hvit sjokolade

      Allergener: Laktose 

X