Vinterens meny

Fra januar til april 2020

    • Retter som metter - vinter

    • Bacalao

      170
      Nydelig, norsk klippfiskgryte servert med brød og smør
      Allergener: Egg, fisk, hvetegluten
    • Biffert

      170

      Kikertbiff servert med linseragu og salat
      Allergener: Hvetegluten, havregluten, semulegluten, sennep, selleri

    • Cæsarsalat

      Cæsarsalat

      170

      med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk, parmesan, krutonger og nydelig dressing.

      Allergener:
      Laktose, Hvete- og Ruggluten, Egg, Fisk, Sennep

    • Fantastisk fiskesuppe

      170

      med laks, torsk, reker og grønnsaker.
      Serveres med brød og smør
      Allergener: Fisk, laktose, skalldyr, hvetegluten

    • Gnocchi

      170

      Potetpasta med ratatouille og stekt halloumi-ost
      Allergener: Laktose, hvetegluten, egg

    • Pannestekt laks

      170

      servert med estragonsaus, bakte poteter og gulrøtter
      Allergener: Laktose, nøtter, hvetegluten

    • Burgerbeist (200 g)

      Burgerbeist (200 g)

      190

      Storfeburger med cheddar, salat, chipotlemajones,
      søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites og brioche-brød
      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten

    • Baconbeist (200 g)

      210

      Storfeburger, cheddar, salat, chipotlemajones, søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites samt brioche-brød
      – og bacon, selvfølgelig.

      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten 

    • Smørbrød

      fra 12.00 til 16.00
      Smørbrødene kan også serveres gluten- og laktosefrie

    • Rekeberget

      Rekeberget

      120

      Som sagt: Et berg av reker
      og majones
      og salat ...

    • Karbonade med løk

      Karbonade med løk

      120

      Dobbel karbis og mye stekt løk

      Speilegg + 15,-

    • Smått og godt

      Hele dagen

    • Friterte søtpotetstrimler

      60
    • Vanlige pommes frites

      50
    • Toast

      60

      med ost, skinke og kryddersmør

    • Hovedretter – vinter

    • Smørstekt torsk

      Smørstekt torsk

      295

      Servert med grønn ertepure, bakte småpoteter, brokkolini og bacon
      Allergener: Fisk, laktose

    • Entrecôte av kalv

      295

      serveres på en seng av gnocchi med rattatouille og parmesan, fritert ruccola/grønnkål
      Allergener: Egg, hvetegluten, laktose

    • Rødvinsbresert oksebryst

      295

      – altså langtidskokt i egen kraft og rødvin, servert med pastinakkpuré, sylta småløk og brokkolini
      Allergener: Laktose og sulfitt

    • Desserter – vinter

    • Hvit sjokolademousse

      105

      En luftig sjokolademousse med marinerte bjørnebær. Du blir ikke skuffet. Rett og slett uimotståelig!
      Allergener: Egg, laktose, spor av nøtter

    • Brownies

      105

      Vi elsker brownies! Her Særlig når den serveres med sorbet og bringebærcoulis!
      Allergener: Egg, hvetegluten, laktose

    • Tiramisu

      105

      – en av de mest kjente italienske dessertene: Kjeks dynket i kaffe med mascarpone-krem. Skiggelig digg! 
      Allergener: Egg, hvetegluten, laktose

X

X