Høstens meny

fra september til midten av november

    • Smått og godt

      Hele dagen

    • Toast i neven

      60

      med ost, skinke og kryddersmør

      Allergener: Gluten, Laktose

    • Salat – til å ta med

      70
    • Toast på tallerken med salat

      100

      med ost, skinke og kryddersmør

      Allergener: Gluten

    • Lun fiskekake i pita

      100

      Allergener: Egg, Fisk, Hvetegluten, Laktose

    • Smørbrød

      Smørbrød serveres til klokka 18. Smørbrødene kan også serveres gluten- og laktosefrie

    • Rekeberget

      Rekeberget

      140

      Som sagt: Et berg av reker med majones og salat.

    • Karbis med løk

      Karbis med løk

      140

      Dobbel karbonade og mye stekt løk

      Speilegg + 20,-

    • Lune fiskekaker.

      140

      En god, norsk klassiker!

      Allergener: Fisk,gluten, laktose

    • Retter som metter

    • Kyllingsuppe

      Kyllingsuppe

      190

      med saftig kylling, sprø kikerter, vårløk og rømme

      Allergener: Laktose
      (Kan også serveres laktosefri)

    • Chèvresalat

      Chèvresalat

      190

      En nydelig salat toppa med grilla chèvre, marinerte asparges, tomater, druer, valnøtter, honningvinagrette og toast

      Vegetar
      Allergener: Laktose, hvetegluten, valnøtter

    • Pai med Västerbottenost

      Pai med Västerbottenost

      190

      Serveres med marinerte tomater og salat

      Vegetar
      Allergener: Egg, laktose, gluten

    • Kremet pasta med kylling og bacon

      Kremet pasta med kylling og bacon

      190

      Pasta med smakfull ostesaus, kylling og bacon – toppes med ruccola, parmesan og bakte tomater

      Allergener: Laktose, hvetegluten

    • Lune fiskekaker

      Lune fiskekaker

      190

      med råkost og kokte poteter, remulade
      – en solid, norsk klassiker!

      Allergener: Fisk,gluten, laktose

    • Blackbeanburger

      190

      En nydelig vegansk burger laget på svarte bønner. Serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød

      Vegetar (uten hamburgerbrød er retten vegansk)
      Allergener: Egg, hvetegluten
    • Burgerbeist

      210

      Burgerbeist
      Hjemmelaget storfeburger (200 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød
      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten

    • Baconbeist

      230

      Hjemmelaget storfeburger (200 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød – og bacon, selvfølgelig.

      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten 

    • Hovedretter

    • Smakfull rødbetebiff

      Smakfull rødbetebiff

      290

      med chèvre, stekt sopp, brokkoli, sylta perleløk og potetkake.
      Helt uforglemmelig!

      Vegetar
      Allergener: Laktose

    • Pannestekt ishavsrøye fra Sigerfjord

      Pannestekt ishavsrøye fra Sigerfjord

      310

      Serveres med kremet urtesaus, ertepuré, ovnsbakte gulrøtter og kokte poteter

      Allergener: Fisk, Laktose 

    • Biff med hjemmelaget bèarnaise

      Biff med hjemmelaget bèarnaise

      310

      Indrefilet servert med stekt sopp, brokkoli, sylta perleløk, bèarnaise og potetkake

      Allergener: Egg, Laktose

    • Desserter

    • Bakt ostekake

      Bakt ostekake

      110

      Serveres med salt karamellsaus og friske bær

      Allergener: Laktose

    • Crème Brûlée

      110

      Serveres med 2 x jordbærsorbet og friske bær

      Allergener: Laktose 

    • OBS!

      Dessertene bør bestilles samtidig med hovedrettene,
      (så du slipper å vente lenge når du er klar for desserten)

    • Hjemmelagde brownies

      110

      Vi elsker brownies! Særlig med «cookies and cream»-iskrem og friske bær
      Allergener: Egg, hvetegluten, laktose

    • Kulinaris-is

      Kulinaris-is

      40
      80
      120

      Så mange kuler du vil:
      Med bare rabarbra, bare bringebær, bare jordbær eller i kombinasjon … spør hva vi har
      Norsk is, made in Kolbotn!

      Allergener: Laktose

x

X