Julemeny

serveres fra 2. november

    • Smørbrød

      Smørbrød serveres til klokka 18. Smørbrødene kan også serveres gluten- og laktosefrie

    • Rekeberget

      Rekeberget

      130

      Som sagt: Et berg av reker med majones og salat.

    • Røyka laks og eggerøre

      Røyka laks og eggerøre

      130

      Nydelig laks og kjøkkenets ferske eggerøre

    • Karbis med løk

      Karbis med løk

      130

      Dobbel karbonade og mye stekt løk

      Speilegg + 15,-

    • Retter som metter – jul

    • Chèvresalat

      180


      En nydelig salat toppa med grilla chèvre, marinerte asparges, tomater, druer, valnøtter, honningvinagrette og toast

      Vegetar
      Allergener: Laktose, hvetegluten, valnøtter

    • Rakfisk stor

      190

      med lefse, rødløk, rømme og rødbeter

      Allergener:  Laktose, Hvete-/ruggluten, Fisk
    • Pingleburger

      190

      En saftig kyllingfilet med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød

      Allergener (i briochebrødet): Egg | Hvetegluten | Melkeprotein | Sesamfrø 

    • Blackbeanburger

      190

      En nydelig vegansk burger laget på svarte bønner. Serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød

      Vegansk
      Allergener: Egg, Hvetegluten
    • Burgerbeist

      210

      Burgerbeist
      Hjemmelaget storfeburger (200 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød
      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten

    • Baconbeist (200 g)

      230

      Hjemmelaget storfeburger serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød
      – og bacon, selvfølgelig.

      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten 

    • Forretter - jul

    • Rakfisk

      105

      med lefse, rødløk, rømme og rødbeter

      Allergener:  Laktose, Hvete-/ruggluten, Fisk

    • Speketallerken

      105

      med valnøtter, marinert asparges, ruccola og tomat

      Allergener: Valnøtter

    • Rødbetetartar

      105

      med grilla chèvre, karameliserte nøtter og ruccola

      Vegetar
      Allergener: Sennep | Laktose | Nøtter

    • Hovedretter - jul

    • Kveite

      295

      Kveite
      med potetpuré, kraftig tomatsaus
      og en grønnsaksblanding med bakte cherrytomater, perleløk, asparges.
      (Sausen inneholder bacon)

      Allergener: Fisk | Laktose | Sulfitt

    • Hjort

      295

      Hjort
      servert med fløtesaus, stekt sopp, rosenkål, bacon og tyttebær og potet-/kålrotkake 
      Allergener: Laktose

    • Nøttesteik

      295

      med soppsaus, tyttebær, kald rødkålsalat med epler og rosiner og potet-/kålrotkake 

      Vegetar
      Allergener: Laktose | Nøtter | Sennep | Selleri 

    • Ribbetallerken

      295

      En klassisk juletallerken med medisterpølser og medisterkaker, julesaus, surkål, tyttebær og poteter

      Allergener: Laktose | Hvetegluten

    • Julas desserter

    • Karamellpudding

      Karamellpudding

      105

      med hjemmelaget karamellsaus, friske bær og krem

      Allergener:
      Laktose | Egg

    • Riskrem

      105

      med rød bærsaus

      Allergener:  Laktose
    • Sjokoladeterrine

      105

      med syrlig miniappelsinkompott og friske bær

      Allergener:
      Laktose (Den er glutenfri!)
x

X