Vinterens meny

Fra januar til april 2020

    • Nydelige smørbrød

    • Rekeberget

      Rekeberget

      130

      Som sagt: Et berg av reker
      og majones
      og salat ...

    • Karbonade med løk

      Karbonade med løk

      130

      Dobbel karbis og mye stekt løk

      Speilegg + 15,-

    • Smått og godt

      Hele dagen

    • Friterte søtpotetstrimler

      60
    • Vanlige pommes frites

      50
    • Toast

      60

      med ost, skinke og kryddersmør

    • Retter som metter

    • Cæsarsalat

      Cæsarsalat

      190

      med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk, parmesan, krutonger og nydelig dressing.

      Allergener:
      Laktose, Hvete- og Ruggluten, Egg, Fisk, Sennep

    • Fiskesuppe

      Fiskesuppe

      190

      Vår sagnomsuste klassiker. En nydelig, fyldig og krema suppe raust fylt med laks, torsk og reker. Suppa serveres sammen med ferskt brød og smør.
      Allergener: Fisk, laktose, skalldyr, selleri, hvetegluten (i suppe og brød)

    • Black bean burger

      190

      En nydelig vegansk burger laget på svarte bønner med salat, aioli.
      Serveres med søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites og brioche-brød

      Vegansk
      Allergener: Egg, hvetegluten
    • Burgerbeist (200 g)

      210

      Storfeburger med cheddar, salat, chipotlemajones,
      søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites og brioche-brød
      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten

    • Baconbeist (200 g)

      230

      Storfeburger, cheddar, salat, chipotlemajones, søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites samt brioche-brød
      – og bacon, selvfølgelig.

      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten 

    • Hovedretter

    • Lun rødbetetartar med «brent» blomkål

      Lun rødbetetartar med «brent» blomkål

      295

      Denne vegetarretten serveres med honning-bakte gulrøtter, persillerot, grønne erter, syrlig nøttesmør og sprø kikerter

      Allergener: Laktose, hasselnøtter

    • Smørstekt torsk

      Smørstekt torsk

      295

      Ingen fisk har betydd så mye for norsk matglede som torsken. Vi serverer den med hummersaus, bakte poteter, rotgrønnsaker og spinat

      Allergener: Fisk, laktose, skalldyr og sulfitt

    • Indrefilet

      295

      Serveres med honningbakte gulrøtter, asparges, rødvinssaus og bakte poteter

      Allergener: laktose, sulfitt

    • Desserter

    • Kjøkkenets egen lune eplekake

      Kjøkkenets egen lune eplekake

      105

      med vaniljeis og bær.
      Og kaffe til ...

      Allergener: Laktose, gluten, egg

    • Sjokoladekake med myk kjerne

      Sjokoladekake med myk kjerne

      105

      Servert med frisk blodappelsinsorbet og bær

      Allergener: Laktose, egg, hvetegluten

x

X