Meny og meny, fru Blom …

Det er for tida ikke mulig å spise på Scene 5.
Vi venter, som alle andre, på at kulturlivet skal spire og blomstre, så vi igjen kan ta imot gjester til hyggelige og velsmakende måltider.

Vi gleder oss til at situasjonen normaliserer seg og vi kan tilby et bredt utvalg av de populære smaksopplevelsene våre.

    • Nydelige smørbrød

    • Rekeberget

      Rekeberget

      130

      Som sagt: Et berg av reker med majones og salat.

    • Karbis med løk

      Karbis med løk

      130

      Dobbel karbonade og mye stekt løk

      Speilegg + 15,-

    • Smått og godt

      Hele dagen

    • Friterte søtpotetstrimler

      60
    • Toast

      60

      med ost, skinke og kryddersmør

    • Vanlige pommes frites

      50
    • Retter som metter

    • Cæsarsalat

      Cæsarsalat

      190

      med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk, parmesan, krutonger og nydelig dressing.

      Allergener:
      Laktose, Hvete- og Ruggluten, Egg, Fisk, Sennep

    • Fiskesuppe

      Fiskesuppe

      190

      Vår sagnomsuste klassiker. En nydelig, fyldig og krema suppe raust fylt med laks, torsk og reker. Suppa serveres sammen med ferskt brød og smør.
      Allergener: Fisk, laktose, skalldyr, selleri, hvetegluten (i suppe og brød)

    • Blackbeanburger

      190

      En nydelig vegansk burger laget på svarte bønner. Serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød

      Vegansk
      Allergener: Egg, Hvetegluten
    • Burgerbeist

      210

      Burgerbeist
      Hjemmelaget storfeburger (200 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød
      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten

    • Baconbeist (200 g)

      230

      Hjemmelaget storfeburger serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød
      – og bacon, selvfølgelig.

      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten 

    • Hovedretter

    • Andebryst med klementinsaus

      Andebryst med klementinsaus

      295

      Servert med bakt gulrot og pastinakk,asparges og potet

    • Lun rødbetetartar med «brent» blomkål

      Lun rødbetetartar med «brent» blomkål

      295

      Denne vegetarretten serveres med honning-bakte gulrøtter, persillerot, grønne erter, syrlig nøttesmør med kapers og hasselnøtter

      Allergener: Laktose, hasselnøtter

    • Smørstekt torsk

      Smørstekt torsk

      295

      Ingen fisk har betydd så mye for norsk matglede som torsken. Vi serverer den med hvitvinssaus, bakte poteter, rotgrønnsaker og spinat

      Allergener: Fisk, laktose, skalldyr og sulfitt

    • Desserter

    • OBS!

      Dessertene bør bestilles samtidig med hovedrettene,
      (så du slipper å vente når du er klar for desserten)

    • Kjøkkenets egen lune eplekake

      Kjøkkenets egen lune eplekake

      105

      med vaniljeis og bær

      Allergener: Laktose, gluten, egg

    • Sjokoladekake med myk kjerne

      Sjokoladekake med myk kjerne

      105

      Servert med frisk blodappelsinsorbet og bær

      Allergener: Laktose, egg, hvetegluten

x

X