Meny

    • Smått og godt

      Hele dagen

    • Toast i neven

      60

      med ost, skinke og kryddersmør

      Allergener: Gluten, Laktose

    • Salat – til å ta med

      70
    • Toast på tallerken med salat

      100

      med ost, skinke og kryddersmør

      Allergener: Gluten

    • Smørbrød

      Smørbrød serveres til klokka 18. Smørbrødene kan også serveres gluten- og laktosefrie

    • Rekeberget

      Rekeberget

      150

      Som sagt: Et berg av reker med majones og salat.

    • Skagenrøre

      Skagenrøre

      150

      Et nydelig smørbrød med skagenrøre, salat og sitron

    • Karbis med løk

      Karbis med løk

      150

      Dobbel karbonade og mye stekt løk

      Speilegg + 20,-

    • Retter som metter

    • Chèvresalat

      Chèvresalat

      200

      En nydelig salat toppa med grilla chèvre, tomater, druer, valnøtter, honningvinagrette og toast

      Vegetar
      Allergener: Laktose, hvetegluten, valnøtter

    • Cæsarsalat

      Cæsarsalat

      200

      med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk, parmesan, krutonger og nydelig dressing.

      Allergener:
      Laktose, hvete- og ruggluten, egg, fisk, sennep

    • Moulles frites

      Moulles frites

      200

      En belgiske klassiker – blåskjell dampa i
      hvitvin SUL med fløte. Serveres selvfølgelig
      med pommes frites og aïoli

      Allergener: Skalldyr, sulfitt, laktose, (egg i aïolien)

    • Fiskesuppe

      Fiskesuppe

      200

      Vår sagnomsuste klassiker. En nydelig, fyldig og krema suppe raust fylt med laks, torsk og reker. Suppa serveres sammen med ferskt brød og smør.
      Allergener: Fisk, laktose, skalldyr, selleri, hvetegluten (i suppe og brød)

    • Ravioli Vegetar

      Ravioli Vegetar

      200

      Ravioli med tomatsaus og parmesan.
      Serveres med med brød og smør.
      Uten ost og smør blir den vegan.

      Allergener: Egg | Hvetegluten | Laktose

    • Osteravioli med bacon

      Osteravioli med bacon

      200

      Ostefylt ravioli i krema soppsaus med bacon.
      Serveres med med brød og smør.

      Allergener: Egg | Hvetegluten | Laktose

    • Blackbeanburger

      Blackbeanburger

      200

      En nydelig vegansk burger laget på svarte bønner. Serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød

      Vegetar (uten hamburgerbrød er retten vegansk)
      Allergener: Egg, hvetegluten

    • Burgerbeist

      Burgerbeist

      220

      Hjemmelaget storfeburger (200 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød
      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten

    • Baconbeist

      240

      Hjemmelaget storfeburger (200 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød – og bacon, selvfølgelig.

      Allergener: Egg, laktose, hvetegluten 

    • Hovedretter

    • Sommerlaks

      Sommerlaks

      320

      Kokt laks med sitronsmør, agurksalat og kokte poteter
      Allergener: Fisk | Laktose

    • Ovnsbakt lange med kastanjepuré

      Ovnsbakt lange med kastanjepuré

      320

      Lange tilhører torskefamilien. Vi baker den i ovnen og serverer den servert med kastanjepuré, ovnsbakte
      rotgrønnsaker, ramsløksaioli og fondantpotet

      Allergener: Fisk, laktose, sulfitt

    • Indrefilet av okse

      Indrefilet av okse

      320

      servert med smørdampa sommergrønnsaker,
      løk og sopp, bearnaise, potetkake

      Allergener: Egg | Laktose

    • Desserter

    • OBS!

      Dessertene bør bestilles samtidig med hovedrettene,
      (så du slipper å vente lenge når du er klar for desserten)

    • Panna Cotta

      Panna Cotta

      110

      med bringebærsorbet

    • Rabarbrasuppe med vaniljeis

      Rabarbrasuppe med vaniljeis

      110

      En norsk dessert av beste merke

      Allergener: Laktose 

    • Iskrem

      Iskrem

      110

      Tre assortert kuler serveres med bær, saus og krem
      Allergener:  Laktose

x
X