Julemenyen

«Dagens meny»LutefiskJula

Fra 9. november og ut året

    • Retter som metter

    • Chèvresalat

      170

      med honning, granatepler, bakte beter, fiken, rista nøtter.
      Serveres med brød og smør

      Vegetar
      Allergener: Laktose, Nøtter, Hvetegluten

    • Bacalao

      170
      Nydelig, norsk klippfiskgryte servert med brød og aioli
      Allergener: Egg, Fisk, Hvetegluten
    • Burgerbeist (200 g)

      Burgerbeist (200 g)

      190

      Storfeburger med cheddar, salat, chipotlemajones,
      søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites og brioche-brød
      Allergener: 
      Egg,
      Laktose,  Hvetegluten

    • Baconbeist (200 g)

      210

      Storfeburger med bacon, cheddar, salat, chipotlemajones, søtpotet-pommes frites eller vanlige pommes frites og brioche-brød

      Allergener: Egg, Laktose, Hvetegluten 

    • Smørbrød

      fra 12.00 til 16.00
      Smørbrødene kan også serveres gluten- og laktosefrie

    • Rekeberget

      Rekeberget

      120

      Et herlig tårn av reker.
      Og majones.
      Og salat ...
      og ...

    • Karbonade med løk

      Karbonade med løk

      120

      Dobbel karbis og mye stekt løk

      Speilegg + 15,-

    • Forretter

    • Rakfisk

      105

      med lefse, rødløk, rømme og rødbeter

      Allergener:  Laktose, Hvete-/ruggluten, Fisk
    • Røkt reinsdyr

      105

      på saltbakt rødbete med tyttebærrømme med brunost og ruccola

      Allergener:  Laktose
    • Rødbetecarpaccio

      105

      med balsamico, ruccola, parmesan og ristede pinjekjerner

      Vegetar
      Allergener:  Laktose, Nøtter, Sulfitt
    • Hovedretter

    • Andeconfit

      Andeconfit

      295

      servert med bakte rotgrønnsaker, rødvinsaus og potet-/selleripurré

      Allergener:
      Laktose, Sulfitt

    • Bakt steinbit

      295

      med kaperssmør, gulrot, sukkererter og potet-/selleripurré

      Allergener:Fisk, Laktose, 
    • Julehjort

      Julehjort

      295

      servert med soppsaus, rotgrønnsaker, tyttebær og potet-/sellerimos

      Allergener: Laktose

    • Ribbetallerken

      Ribbetallerken

      295

      En klassisk juletallerken med medisterpølser og medisterkaker, julesaus, surkål, tyttebær og poteter

      Allergener:
      Laktose, Hvetegluten

    • Nøttesteik

      295

      med krema soppsaus, kald rødkålsalat med eple og rosiner og bakte poteter

      Vegetar
      Allergener: Laktose, Nøtter, Selleri
    • Desserter

    • Karamellpudding

      Karamellpudding

      105

      med karamellsaus og krem

      Allergener:
      Laktose, Egg

    • Sjokolademoussekake

      105

      Med sorbet av blodappelsin

      Allergener:  Egg, Laktose, Nøtter
    • Riskrem

      105

      med rød bærsaus

      Allergener:  Laktose
X