Høstens meny.

September – november

    • Hovedretter

    • Pannestekt uer

      320

      på en seng av potetmos. Servert sammen med
      broccolini og gulrot, og en nydelig skalldyrsaus
      blir dette en av høstens høydare

      Allergener: Fisk | Laktose | Skalldyr | Sulfitt

    • Entrecôte av elg – helt vilt nydelig!

      320

      serveres med krema soppstuing, ovnsstekte
      poteter og en svært kledelig rødvinssaus

      Allergener: Sulfitt

    • Sopp Wellington

      320

      Dette vegetaralternativet bør du prøve – høstens sopp innbakt i butterdeig sammen med Cumberland-saus og grønnsaker.

      Vegetar

      Allergener: Hvetegluten | Laktose |Sennep | Sulfitt

    • Desserter

    • Crème Catlalan

      110

      Crème Catlalan er som Crème Brûlée, men med smak av appelsin. Med andre ord –skikkelig godt!

      Allergener: Egg | Laktose 

    • Sjokolademousse

      110

      med hjemmelaget vaniljesaus og bær

      Allergener: Egg | Laktose

    • Smått og godt

      Hele dagen

    • Toast i neven

      60

      med ost, skinke og kryddersmør

      Allergener: Gluten | Laktose

    • Focaccia-toast

      80

      med kylling, bacon og mozarela

      Allergener: Gluten | Laktose

    • Salat – til å ta med

      200

      – i miljøvennlig pappemballasje

    • Toast på tallerken med salat

      100

      med ost, skinke og kryddersmør

      Allergener: Gluten

    • Retter som metter

    • Chèvresalat

      200

      En nydelig salat toppa med grilla chèvre, tomater, druer, valnøtter, honningvinagrette og toast

      Vegetar
      Allergener: Laktose | Hvetegluten | Valnøtter

    • Cæsarsalat

      200

      med kylling, bacon, tomat, rødløk, agurk, parmesan, krutonger og nydelig dressing.

      Allergener: Laktose | Hvetegluten | Egg | Fisk | Sennep

    • Gresk salat

      200

      Cherrytomater, rødløk, oliven, agurk og salat –
      overstødd med fetaost og god olje.
      Du er nesten i Hellas – Παρακαλώ (Parakaló)
      Serveres med focaccia

      Allergener: Hvetegluten | Laktose

    • Høstens herlige soppsuppe

      200

      Scene 5’s legendariske soppsuppe full av skogens aromaer, kraftig og mettende. Serveres med focaccia.

      Allergener:  Hvetegluten

    • Spaghetti Bolognese

      200

      Klassikeren er tilbake i høst – spaghetti i en smaksrik og fyldig kjøttsaus. Overstrødd med flak av parmesan . Serveres med focaccia

      Allergener: Laktose | Hvetegluten

    • Pingleburger – ny og hjemmelaga

      220

      Toms saftige kyllingburger (160 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, mangodressing, aïoli, brioche-brød m/u og pommes frites. *

      Allergener (i briochebrødet): Egg | Hvetegluten 

      Søtpotet-frites i stedet ? + kr 20

    • Blackbeanburger

      200

      En nydelig vegansk burger laget på svarte bønner. Serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød

      Vegetar (uten hamburgerbrød er retten vegansk)
      Allergener: Egg | Hvetegluten

      Søtpotet-frites i stedet ? + kr 20

    • Burgerbeist

      220

      Hjemmelaget storfeburger (200 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød
      Allergener: Egg | Laktose | Hvetegluten

      Søtpotet-frites i stedet ? + kr 20

    • Baconbeist

      240

      Hjemmelaget storfeburger (200 g) serveres med salat, tomat, agurk, rødløk, aioli, pommes frites* og brioche-brød – og bacon, selvfølgelig.

      Allergener: Egg | Laktose | Hvetegluten 

      Søtpotet-frites i stedet ? + kr 20

x

X