Hjort
Hjort 295 servert med fløtesaus, stekt sopp, rosenkål, bacon og tyttebær og potet-/kålrotkake Allergener: Laktose
Hjort 295 servert med fløtesaus, stekt sopp, rosenkål, bacon og tyttebær og potet-/kålrotkake Allergener: Laktose
Nøttesteik 295 med soppsaus, tyttebær, kald rødkålsalat med epler og rosiner og potet-/kålrotkake VegetarAllergener: Laktose | Nøtter | Sennep | Selleri
Ribbetallerken 310 En klassisk juletallerken med medisterpølser og medisterkaker, julesaus, surkål, tyttebær og poteter Allergener: Laktose | Hvetegluten
Kveite 295 med potetpuré, kraftig tomatsaus og en grønnsaksblanding med bakte cherrytomater, perleløk, asparges. (Sausen inneholder bacon) Allergener: Fisk | Laktose | Sulfitt