Ovnsbakt torskefilet

Ovnsbakt torskefilet 330.00 Serveres med sandefjordsmør, perlepoteter med dill og agurksalat Allergener: Fisk | Laktose

Rødbetebiff

Rødbetebiff 310.00 Dette vegetarianske alternativet serveres med pannestekte grønnsaker, ostesaus og ovnsbakte poteter Vegetar Allergener: Hvetegluten | Laktose

Bresert svinenakke

Bresert svinenakke 330.00 En fantastisk mør og smakfull svinenakke som serveres med krema sennepssaus, perlepoteter og grønnsaksblanding av ovnsbakte rotgrønnsaker og beter Allergener: Laktose | Sennep | Sulfitt [*Å bresere/brasere/braisere er å tilberede kjøtt ved først å brune råvaren for deretter å ettersteke det under lokk i fuktig varme, noe som gjør at kjøttet blir … Les mer

Andebryst med appelsinsaus

Andebryst med appelsinsaus 330.00 Serveres sammen med ovnsbakte poteter og sylta rotgrønnsaker Allergener: Laktose

X