mai, 2021

25mai19.30Ole Petter Hjelle – til Scene 5!Vitenkafé19.30 Kategori:Kåseri

Event detaljer

Lege, hjerneforsker og bestselgende forfatter –
en ekspert på kommunikasjon og formidling. Nå kommer han til Scene 5
og forteller deg at du kan forlenge livet ditt med 10 gode år!

Forskningen forteller oss nemlig at et langt og godt liv ikke bygger på tilfeldigheter. Joda, det handler om gener, men først og fremst om de valgene du tar i hverdagen. Forskere antar at når det gjelder livslengde så står genene for ca. 25 prosent, mens betydningen av livsstil utgjør 75 prosent. Nyere forskning viser også at et aktivt liv og sunne levevaner positivt påvirker genene våre. Med andre ord, det er først og fremst du som styrer hvor lenge og godt du lever, ikke genene dine.

Her gir lege Ole Petter Hjelle deg ni konkrete tips om hva du kan gjøre for å forbedre din helse, føle deg bedre og leve lenger. Rådene baserer seg ikke på hva han tror, men på hva forskningen viser. Visste du, for eksempel, at for hvert minutt du trener, forlenges livet med ca. syv minutter? Eller at av alle de faktorene som påvirker hvor lenge og godt vi lever, så er gode og nære sosiale relasjoner til menneskene rundt oss det viktigste?

Denne lettleste boka gir deg verktøyene du trenger for å leve et langt og godt liv. Resten er opp til deg.

Ole Petter Hjelle er hjerneforsker og fastlege og en ettertraktet foredragsholder. Hjelle er kjent som «treningslegen» etter at han startet en egen mosjonsgruppe hvor han trener med pasientene sine. Han ble i 2016 kåret til en av landets beste formidlere i Morgenbladet. Han har tidligere gitt ut boka Sterk hjerne med aktiv kropp (2018).

Pris: 200,-

Billetter og bordreservering kan bestilles gjennom
billettluka på Lillestrøm Kultursenter – 64 84 55 50.
Eller klikk på lenka nedafor

OBS! Dersom du bestiller billetter på nett, MÅ du i tillegg reservere bord.
Send en epost til bord@scene5.no med antall personer, om dere tilhører samme kohort (om dere kan sitte tett sammen), når dere ønsker å komme og om dere ønsker å spise før foredraget.

Scene 5 åpner klokka 16 alle hverdager og holder åpent til ganske seint.
Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår, eller å ta noe å drikke før konserten starter

Legg igjen en kommentar

X