juni, 2023

09jun20.00Norsk Eggeband – med alle rettigheterKONSERT20.00 Kategori:Konsert

Event detaljer

Etter utallige oppfordringer er det atter en sann glede å invitere til et herlig lag med tilløp til dans samt prat og moro.

Norsk Eggeband spiller ufortrødent de kule låtene fra dem rekti’ åra som vi har gjort i én mannsalderogett år. Vi satser igjen på en usedvanlig hyggelig, harmonisk og forholdsvis løssluppen seanse med bassist Bjerkeli som bidrar med ekstremnynning i falsett når situasjonen krever det.
Jørgen Haukland er langreist trommis fra Brøttum, Charles synger og trakterer gitarer og mandolin. Frode synger også, og spiller gitar, tamburin, samt harmonikk en sjelden gang iblant. Lars synger også så klart, så høyt han kan, mens han trykker ned tangenter i riktig rekkefølge.

Det vil bli anledning til å engasjere ved bordene.

Billetter kr 200,-

Norske Eggekonserter på Scene 5 er voldsomt populære, så så vær rask med å bestille billetter sammen med bordreservering.
Bestillinga gjør du gjennom billettluka på Lillestrøm Kultursenter – 64 84 55 50.
(Dersom du kjøper billetter på nett kan du også reservere bord på post@scene5.no eller 64 80 80 21)

Scene 5 er åpen mandag – lørdag fra kl. 11.00 til ganske seint. Vi anbefaler dere å komme tidlig så dere kan prøve menyen, eller å ta litt å drikke før Egga starter klokka 20.00. Matserveringen fra kjøkkenet stenger når det begynner på scenen.

Legg igjen en kommentar

X